Wandelen door het boerenlandschap van de Meierij

Bij Bed & Breakfast de Bimd Hoeve kunt u kiezen uit een tweetal wandelarrangementen.

Wandelarrangement 1

In drie dagen een korte impressie krijgen van het Groene Woud, dat kan bij de Bimd Hoeve.

Het waardevolle cultuurlandschap van de Meierij leent zich uitstekend voor een mooie wandeling.

Wij bieden een met zorg samengesteld programma aan. Veel mag niets hoeft. Het is wel verstandig om stevige schoenen, beter nog, laarzen aan te doen. U ontvangt gratis van Bed & Breakfast de Bimd Hoeve een verzamelmap met daarin de diverse route kaarten.

  • Op de dag van aankomst zijn er een drietal wandelroutes 4, 4 en 5,8 km beschikbaar. U loopt door de mooiste stukjes van het Dommeldal in Olland en Liempde.
  • De tweede dag loopt u door prachtige natuur in de buurgemeente Schijndel. Een viertal routes zijn beschikbaar 2.5, 3.6, 5.7 en 5.9 km. Sommige routes kennen ook een verkorte route. (verkort 1.8, 2.5, 5.7 en 5.9 km).
  • De laatste dag leidt u naar de omgeving van Best waar een drietal routes u door een bosrijk gebied laten lopen. (5.5, 6.3 en 11.3 km) (verlengd 5.5, 6.3 en 13.5 km).

Aanbieding voor 2 personen inclusief luxe ontbijt voor 180,- euro.

Wandelarrangement 2

In zeven dagen de sfeer van het Groene Woud opsnuiven dat kan bij de Bimd Hoeve.

Het waardevolle cultuurlandschap van de Meierij leent zich uitstekend voor een mooie wandeling.

Wij bieden een met zorg samengesteld programma op. Veel mag niets hoeft. Het is wel verstandig om stevige schoenen, beter nog, laarzen aan te doen. U ontvangt gratis van Bed & Breakfast de Bimd Hoeve een verzamelmap met daarin de diverse route kaarten.

  • Op de dag van aankomst zijn er een drietal wandelroutes 4, 4 en 5,8 km beschikbaar. U loopt door de mooiste stukjes van het Dommeldal in Olland en Liempde.
  • Dag 2 Rondom Schijndel loopt u door prachtige natuur. Een viertal routes zijn beschikbaar 2.5, 3.6, 5.7 en 5.9 km. Sommige routes kennen ook een verkorte route. (verkort 1.8, 2.5, 5.7 en 5.9 km).
  • Dag 3. Gelegenheid om een rustdag in te lassen.
  • Dag 4 Rondom Sint-Michielsgestel wederom een viertal routes 3, 5, 6.6 en 6.5 km (verkort 3, 5, 3.8 en 6 km).
  • Dag 5 We leiden u naar de omgeving van Best waar een drietal routes u door een bosrijk gebied laten lopen. (5.5, 6.3 en 11.3 km) (verlengd 5.5, 6.3 en 13.5 km).
  • Dag 6 Een afbouw dagje. We lopen 1 route in de omgeving van Boxtel, 4,7 km. U bent vlak bij het nabij gelegen natuurgebied de Kampina en de Mortelen (landgoed Velder) waar u de dag vol kunt maken.
  • Dag 7 Na een goede nachtrust en luxe ontbijt verlaat u de Bed & Breakfast de Bimd Hoeve.

Aanbieding voor 2 personen inclusief luxe ontbijt voor 500,- euro.